Το βιβλίο "Naomi and Ely's No Kiss List" έρχεται σύντομα στην Μεγάλη Οθόνη


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Πλέον είναι η "εποχή" που όλα τα καλά βιβλία γίνονται ταινίες. Και χαίρομαι που το παίρνουν οι άνθρωποι τόσο σοβαρά και κάνουν τόσο καλές παραγωγές. Ήρθε λοιπόν η σειρά του "Naomi and Ely's No Kiss List" να γίνει ταινία. Μπορεί να μην έχω διαβάσει το βιβλίο, ακόμα, αλλά είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη για την ταινία. Πάμε να συζητήσουμε το γιατί;



  Θέλετε να ξέρετε ποιοι παίζουν; Εύκολη απάντηση. Η πρωταγωνίστρια μας θα είναι η πανέμορφη και πολύ ταλαντούχα Victoria Justice. Ναι, καλά καταλάβατε. Λατρεύω την Victoria. Όπου έχει παίξει, και τον τελευταίο καιρό έχει παίξει σε αρκετές ταινίες και σειρές, έχει αποδείξει πως δεν είναι μόνο όμορφη αλλά και πολή καλή ηθοποιός. Μπορεί να παίξει και κωμωδία αλλά και δράμα. Και επειδή αυτή η ταινία θα έχει αρκετά γέλιο και δράμα, ανυπομονώ να δω τις υποκριτικές ικανότητες να πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο.



  Επίσης, θα παίξει σε αυτήν την ταινία και ο Matthew Daddario. Μπορεί να μην είναι πολύ γνωστό το όνομα του, αλλά θα γίνει. Και ξέρετε γιατί; Επειδή θα παίξει τον απίστευτο ρόλο του Alec Lightwood στην σειρά Shadowhunters, η οποία έρχεται this fall. Το 2016 έρχονται πολλά νέα ταλέντα σε νέες παραγωγές. Ανυπομονώ να δω το παίξιμο του.



  Και τέλος, έχουμε τον Pierson Fode. Έναν καλό ηθοποιό που το εκτιμώ βαθιά που αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι το διαφορετικό. Ναι, θα παίξει τον γλυκό γκέι της ταινίας. Και η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί ο καθένας να παίξει έναν τέτοιο ρόλο. Πιστεύω όμως πως αυτός θα τα καταφέρει. Και αυτά ήταν τα μεγάλα μας ονόματα. Πάμε να σχολιάσουμε τώρα λίγο τo trailer μας.



  Λοιπόν, μόλις το βλέπει κάποιος αυτό καταλαβαίνει λίγο πολύ προς τα που κινείτε η ταινία. Και συνειδητοποιεί αμέσως πως όλο αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Τι θα έκανε ο οποιοσδήποτε από εμάς αν του συνέβαινε κάτι τέτοιο; Ακόμα, από ότι μπόρεσα να παρατηρήσω, από αυτά τα λίγα λεπτά που μας δόθηκαν, ότι αυτή η ταινία έχει πλοκή. Γιατί πλέον πολλές ταινίες δεν έχουν πλοκή και συναίσθημα. Και ότι είναι αρκετά καλογυρισμένη. Πάμε να δούμε τώρα το βιβλίο στο οποίο βασίζονται όλα.




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

The quintessential Girl-Likes-Boy-Who-Likes-Boys, from the New York Times bestselling authors of NICK & NORAH’S INFINITE PLAYLIST!

Naomi and Ely are best friends. Naomi loves and is in love with Ely, and Ely loves Naomi, but prefers to be in love with boys. So they create their "No Kiss List" of people neither of them is allowed to kiss. And this works fine…until Bruce.

Bruce is Naomi's boyfriend, so there's no reason to put him on the List. But when Ely kisses Bruce, the result is a rift of universal proportions. Can these best friends come back together again? Or will this be the end of Naomi and Ely: the institution? 

Told in alternating voices using an array of emoticons and symbols by co-authors Rachel Cohn and David Levithan, co-author of WILL GRAYSON, WILL GRAYSON with John Green (THE FAULT IN OUR STARS), NAOMI AND ELY’S NO KISS LIST is the ultimate offbeat love—and in love—story.


  Και αυτό ήταν. Ελπίζω να σας άρεσε όχι μόνο η ταινία αλλά και το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο της Rachel Cohn και του David Levithan. Μακάρι να σας βρήκα κάτι αρκετά καλό για τους αγαπημένους μου βιβλιοφάγους αλλά τους λατρεμένους μου ταινιολάτρεις. Προσωπικά, μου τράβηξε πρώτα την προσοχή ο τίτλος. Ήταν διαφορετικός. Και λατρεύω την διαφορετικότητα.



Σχόλια

  1. Χρυσα χρειαζομαι την βοηθεια σου!!! Ξερω οτι αυτο που θα σου ζητησω δεν εχει καμια σχεση με την συγκεκριμενη αναρτηση αλλα δεν πειραζει...Ειμαι μεγαλη φαν της σειρας pretty little liars και το site στο οποιο την παρακολουθω ανεβαζει καινουργιο επεισοδιο καθε πεμπτη..σημερα λοιπον που πηγα να δω το 9ο επεισοδιο του 6ου κυκλου ο υπολογιστης με πεταει εξω απο το site γιατι εχει λεει υιους...ολα τα site Που ξερω εχουν σταματησει να ανεβαζουν επεισοδια απο τον 5ο κυκλο ή σταματησαν στο 3ο επεισοδιο του 6ου κυκλου...δεν ξερω γιατι...και χρειαζομαι επειγωντος να δω το 9ο επεισοδιο του 6ου κυκλου....σε παρακαλω μηπως ξερεις καποιο site στο οποιο να μπορω να δω το 9ο επεισοδιο;;;; εστω και χωρις υποτιτλους...δεν με πειραζει...Ευχαριστω πολυ<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Κανένα πρόβλημα. <3 Μπορείτε πάντα να με ρωτάτε ότι θέλετε. Εγώ βλέπω τα επεισόδια πάντα εδώ: http://gamatotv.org/group/pretty-little-liars-2010 Έχει όλα τα επεισόδια. Το 10ο επεισόδιο θα βγει στις 12 Αυγούστου. Στα γενέθλια μου. ΓΕΙΙΙ!!! <3 Ελπίζω να σε βολεύει. :)

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστω πααρα πολυυυ!!! Και χρονια πολλα για τα γενεθλια σου αν και ειναι ακομα νωρις.....ευχομαι να ερθουν ολα οπως τα περιμενεις εκεινη τη μερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα. Χαίρομαι πάρα πολύ που βοήθησα. <3 Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. :)

      Διαγραφή
  3. Ωραίο φαίνεται! Θέλω να πολύ να τη δω και να διαβάσω και το βιβλίο. Βασικά θέλω να αρχίσω David Levithan. Έχω ξεκινήσει βέβαια το "Will Grayson, Will Grayson". Θέλω πολύ να διαβάσω και το "Two boys kissing". Έχει φανταστικό εξώφυλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Fotis Kypraios,
      Και εγώ το ίδιο. Κάτι που μάλλον είδη κατάλαβες. :) Και εγώ έχω διαβάσει το "Will Gayson, Will Grayson" επειδή το έγραψε ο John Green. Και επειδή βέβαια με τράβηξε το θέμα. Ήταν πολύ ωραίο. Το "Two boys kissing" ακόμα δεν το έχω διαβάσει. Αλλά είναι στην λίστα μου. Χαίρομαι που σου αρέσουν τέτοια βιβλία. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις