EPIC READS


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Σήμερα ήρθα με κάτι νέο, και ελπίζω ενδιαφέρον για εσάς, αφιέρωμα. Αυτή η ανάρτηση είναι ένα μικρό αφιέρωμα για τους καταπληκτικούς "Epic Reads". Πάμε να σας συστήσω στα άτομα που καταλαβαίνουν απόλυτα την αγάπη και την τρέλα μας για τα καλά βιβλία;



  Οι "Epic Reads" είναι μια ομάδα ατόμων με καταπληκτικό γούστο στα βιβλία. Οι οποίοι έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια επειδή έχουν τόσο πάθος, φαντασία και χιούμορ. Μπορεί κάποιος να τους βρει στο Youtube, γιατί κάνουν μερικά καταπληκτικά, ξεκαρδιστικά και τόσο "ρεαλιστικά" βίντεο. Εδώ είναι ένα βίντεο για να καταλάβετε τι εννοώ, και εδώ είναι η σελίδα τους στο Youtube: 



  Ύστερα, έχουν ένα εξαιρετικό site, που προσωπικά το λατρεύω. Και όταν λέω εξαιρετικό, το εννοώ με όλη την σημασία της λέξης. Είναι καλοφτιαγμένο και τα έχει όλα. Νέες εκδόσεις, sequels που βγαίνουν σύντομα και τρομερά posts περί όλων των θεμάτων. Αν θέλετε δείτε το εδώ!!! Αυτοί οι άνθρωποι μας καταλαβαίνουν απόλυτα και φαίνεται σε αυτά που ανεβάζουν.



  Τέλος, έχουνε την σελίδα τους στο Facecook, η οποία είναι αυτή, και εκεί ανεβάζουν πολύ ωραίες φωτογραφίες, δημοσιεύσεις που μας ενδιαφέρουν και πολλά άλλα. Χαίρομαι που ασχολούνται με τόσα διαφορετικά θέματα γιατί όσα κάνουν πραγματικά αξίζουν.



  Και αυτό φίλοι μου ήταν ένα πολύ μικρό αφιέρωμα για τους "Epic Reads". Τους οποίους τους αγαπώ πολύ και ελπίζω να τους αγαπήσετε όσο και εγώ. Αν από την άλλη, τους ξέρετε και τους αγαπάτε και εσείς, ελπίζω να το μοιραστείτε μαζί μου. Μέχρι να τα ξανά πούμε, σας εύχομαι καλές προβολές και σας δίνω ένα ακόμα, ποιο πρόσφατο, βιντεάκι τους:



Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις