Το "Η Τετραλογία της Σελήνης - Κρες" (Βιβλίο 3ο από 4α) της Marissa Meyer ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


(Το εξώφυλλο!!!)

  Οι μεγάλοι fan της "Τετραλογίας της Σελήνης" θα πετάξουν από την χαρά τους με αυτήν την ανάρτηση, ή έτσι πιστεύω. Και γιατί αυτό; Γιατί μετά από ενάμιση χρόνο αναμονής, το "Κρές" ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα. Και σε αυτήν την ανάρτηση, μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό μας.



  Η νέα μας ηρωίδα θα είναι η Ραπουνζέλ. Κάτι που εύκολα μπορεί κάποιος να το καταλάβει από το πανέμορφο εξώφυλλο. Επίσης, η ξανθομαλλούσα μας θα λέγεται Κρες και δεν θα είναι κλεισμένη σε έναν πολυτελή πύργο, αλλά σε ένα διαστημόπλοιο. Το ποιος θα είναι ο πρίγκιπας της δεν μπορώ να σας το πω, αλλά την κάνει πραγματικά χαρούμενη.



  Ξέρετε ποιο είναι το καλό με τις εκδόσεις Πατάκη; Έχουν επίγνωση για το πότε πότε πρέπει να αλλάξουν ένα εξώφυλλο και πότε να το κρατήσουν ίδιο. Και πάλι καλά που έχουν κρατήσει ανέπαφα να παραμυθένια και πανέμορφα εξώφυλλα αυτής της σειράς. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα τους. Το οποίο μας κάνει να ξεχνάμε το πόσο καιρό μας είχαν να περιμένουμε.



  Έχετε συναντήσει ποτέ ένα από αυτά τα βιβλία που γνωρίζεις πως θα τα λατρέψεις πριν καν τα διαβάσεις; Το "Κρες" είναι ένα από αυτά υπέροχα βιβλία. Ναι, το έχω διαβάσει σε pdf και μπορεί να μην το ερωτεύτηκα όσο θα ήθελα αλλά ήταν στα αλήθεια ένα πολύ ωραίο βιβλίο.  Ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου. Εσείς; Είστε ενθουσιασμένοι;



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Το τέλος του Σκάρλετ, του δεύτερου μέρους της Τετραλογίας της Σελήνης, βρίσκει τη Σκάρλετ, τον Θορν, τη Σίντερ και τον ξαναγεννημένο Γουλφ να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν τον κόσμο από την απειλή της Λεβάνα. Την ίδια στιγμή η βασίλισσα των Λούναρ προετοιμάζει τη νέα επίθεσή της στη Γη.

Στο Κρες, το τρίτο μέρος της τετραλογίας, θα μεταφερθούμε σ’ έναν δορυφόρο που περιστρέφεται γύρω από τη Γη κάθε δεκαέξι ώρες. Εκεί είναι κλεισμένη από τότε που ήταν παιδί η Κρες, με μόνη συντροφιά τις οθόνες της. Όλος αυτός ο χρόνος που έχει περάσει με τα κομπιούτερ την έχει κάνει εξαιρετική χάκερ, αλλά τώρα πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να απελευθερωθεί. Γι’ αυτό τον λόγο επικοινωνεί με το διαστημόπλοιο όπου βρίσκονται η Σίντερ, ο κυβερνήτης Θορν, η Σκάρλετ και ο Γουλφ. Προς διάσωσή της σπεύδει ο Θορν. Όμως η παράτολμη απόπειρα δεν πάει καλά και η ομάδα αναγκάζεται να χωριστεί. 

Εν τω μεταξύ η βασίλισσα Λεβάνα δεν έχει σκοπό να αφήσει κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στον γάμο της με τον αυτοκράτορα Κάι. Η μοναδική ελπίδα που έχει ο κόσμος για να σωθεί βρίσκεται στα χέρια της Σίντερ και της Σκάρλετ...




Το book trailer του βιβλίου:



Σχόλια

  1. Έχει ενδιαφέρουσα υπόθεση και θα ήθελα πολύ να το διαβάσω σε πρώτη ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Χαρά Τοπαλίδου,
      Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και μοναδική σειρά βιβλίων. Ελπίζω να σου αρέσει όσο αρέσει και σε εμένα. <3

      Διαγραφή
  2. Χριστινα Λυπαρακη7 Αυγούστου 2015 στις 3:32 μ.μ.

    Χρυσα θα ηθελα ειληκρινα παρα πολυ να το διαβασω. Βασικα να ξεκινησω τη σειρα βιβλιων αν και παντα την εβλεπα παντου.. ( μια ερωτηση απο που ορομειθευεσαι τα βιβλια σε hardcover) ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Χριστινα Λυπαρακη,
      Ελπίζω να σου αρέσουν. Τα αγγλικά βιβλία συνήθως τα παίρνω από τα Public και εύχομαι να τα εχουν σε hardcovers. Σκέπτομαι όμως να αρχίσω να παραγγέλνω και από εδώ: http://www.bookdepository.com/

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις