Ανακοινώθηκε το sequel της ταινίας "Snow White and The Huntsman - Η Χιονάτη και Ο Κυνηγός", το οποίο θα λέγεται "The Huntsman" και θα βγει το 2016


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Σήμερα σας περιμένουν κάποια ωραία νέα. Τουλάχιστον για τους φαν της ταινίας "Snow White and The Huntsman - Η Χιονάτη και Ο Κυνηγός". Γιατί μαθεύτηκαν όλα για το sequel που θα το λέγεται "The Huntsman" και θα βγει το 2016.



  Πρώτη μεγάλη ανατροπή, δεν θα έχουμε Χιονάτη. Ακριβώς. Πείτε αντίο στην καλή μας Kristen Stewart, γιατί έχει αποχαιρετίσει μια και για πάντα αυτό τον ρόλο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν η ταινία είναι sequel ή prequel. Γιατί όλοι αναφέρονται σε αυτό σαν sequel αλλά ακόμα η περίληψη δεν είναι γνωστή άρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον λόγο που δεν θα παίξει η Kristen. Εννοώ πως είναι η κεντρική ηρωίδα. Άρα μήπως αυτή η ταινία θα μας λέει πράγματα που έγιναν πριν την πρώτη ταινία??? Είναι μια πιθανότητα. Πάντως, μπορεί να μην τρελαινόμουν για την Kristen στα Twilight αλλά δεν έφταιγε αυτή. Λατρεύω τις ταινίες τωνTwilight, αλλά ποτέ δεν ξετρελάθηκα με την Μπέλα. Και μέχρι να διαβάσω τα βιβλία νόμιζα πως έφταιγε η ηθοποιός. Εεε λοιπόν δεν φταίει η ηθοποιός. Η Kristen με έναν καλό ρόλο μπορεί να παίξει καταπληκτικά. Και θεωρώ πως είναι κρίμα που δεν θα παίξει και σε αυτήν την ταινία μιας και την λάτρεψα στο Η Χιονάτη και Ο Κυνηγός. Θα μου λείψει.



  Επίσης, θα δούμε μια μεγάλη επιστροφή. Και δεν είναι άλλη από την Charlize Theron που έπαιξε και στην πρώτη ταινία την Κακιά Βασίλισσα, ή αλλιώς Ravenna. Άλλος ένας λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι η ταινία μάλλον είναι prequel. Στην πρώτη ταινία την είδαμε να πεθαίνει. Άρα... Τι??? Ανάσταση??? Δεν πέθανε ποτέ??? Τι θα γίνει??? Και αυτή είναι μια υπέροχη χαρακτήρας η οποία παίχτηκε από μια αξιόλογη ηθοποιό.


(Παρόλο, που όταν έμαθα ότι θα ξανά δούμε την Ραβένα ήμουν κάπως έτσι!!!)

  Μετά, από τον τίτλο και μόνο μαθαίνουμε ποιος θα είναι ο κύριος πρωταγωνιστής. Και θα είναι ο αγαπημένος μας Κυνηγός. Ο οποίος θα παίζεται για άλλη μια φορά από τον ταλαντούχο Chris Hemsworth. Οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να τον έχετε μάθει και αγαπήσει από τον ρόλο του ως Thor. Γενικά ο Chris παίζει τέτοιους ρόλους. Γενναίους, δυνατούς κ.τ.λ. Και τους παίζει πολύ καλά. Και μου αρέσει που εκείνος κάνει και τις επικίνδυνες σκηνές. Επιπρόσθετα, μαθεύτηκε πως στην ταινία στην ταινία θα υπάρξουν και διάφορα flashbacks με τον Κυνηγό μικρό. Ανυπομονώ να δω αναμνήσεις και τις παλιές του εμπειρίες.



  Τέλος, θα έχουμε για άλλη μια φορά τον Sam Clamflin ως Γουίλιαμ. Και θα το ευχαριστηθώ όσο δεν πάει. Γενικά είμαι μεγάλη φαν του Σάμι μας. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός και ανυπομονώ να τον ξανά δω σε αυτόν τον ρόλο. Έτσι τον πρωτογνώρισα. Με αυτόν τον πιστό, γλυκό και γενναίο ρόλο. Θέλω να έρθει το 2016 για να τον ξανά συναντήσω σε εκείνον τον σκοτεινό κόσμο.



  Να μην ξεχαστεί κι όλας πως θα δούμε στην ταινία την πρώην γυναίκα του Έρικ και τον πατέρα του. Είμαι σίγουρη πως τα flashbacks θα είναι τέλεια. Αυτά για την ώρα αγαπημένοι μου αναγνώστες. Ελπίζω να σας άρεσαν όλα όσα είπα. Και πλέον μπορούμε να κάνουμε μονάχα ένα πράγμα. Υπομονή. Καλή νύχτα!!!



Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις