Ο "Flash" μας θα εξερευνήσει παράλληλα σύμπαντα στη δεύτερη season


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Όπως όλοι ξέρουμε το τέλος της πρώτης season της σειράς "The Flash" ήταν ανεπανάληπτο. Μας άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα και με την απορία του τι θα γίνει μετά. (Προσοχή η ανάρτηση έχει spoilers!!!)



  Όταν είδαμε τον Μπάρι να χάνεται στην προσπάθεια του να σώσει τους πάντες από την μαύρη τρύπα που είχε ανοίξει είχαμε μείνει με την έκφραση που λέει: ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΈΓΙΝΕ ΜΌΛΙΣ ΤΏΡΑ??? Εεε λοιπόν έχω την απάντηση. Από ότι φαίνεται, ο Μπάρι στην προσπάθεια του να σώσει τον κόσμο πήγε σε μια άλλη διάσταση. Γενικά ο δεύτερος κύκλος από όσο έχουμε ενημερωθεί θα έχει να κάνει με τα ταξίδια του Flash μας στις παράλληλες διαστάσεις.


  Αυτό βέβαια μας γεννά ακόμα περισσότερες απορίες. Γιατί σε αυτές τις παράλληλες διαστάσεις είναι όλα διαφορετικά. Οι καταστάσεις και οι άνθρωποι είναι τελείως διαφορετικοί. Μάλιστα από όσο ξέρω, στην επόμενη season θα δούμε και διαφορετικές εκδοχές του Arrow και της Black Canary. Μήπως σε αυτούς τους παράλληλους κόσμους η Κέιτλιν και ο Σίσκο γίνουν κακοί όπως είναι και στα κόμικ??? Και με τον Έντι τι γίνεται??? Εκεί ζει ακόμα???


  Ακόμα, ξέρουμε πως ο Μπάρι θα πάει μια πρώτη στάση στην Earth-One και μια δεύτερη στάση στην Earth-Two. Τι λέτε να τον περιμένει εκεί??? Τι θα έχει να αντιμετωπίσει??? Και πως θα είναι σε αυτές τα παράλληλα σύμπαντα αλλά και θα σχετίζεται με την σειρά "Legends of Tomorrow"??? Πως θα τα ενώσουν??? Η πρώτη season έσκισε άρα δεν μπορώ να περιμένω να δω τις νέες περιπέτειες του Flash. Και να θυμάστε πως το "παιχνίδι" τώρα ξεκίνησε.


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις