Η ταινία "The Avengers: Age of Ultron - Εκδικητές: Η εποχή του Ultron" ήρθε στις ελληνικές αίθουσες


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


Ας τα πιάσουμε από την αρχή. Αυτή η ταινία βγήκε στους αίθουσες του σινεμά στις 30 Απριλίου. Και πλέον έχει περάσει μια εβδομάδα από την πρεμιέρα, στην οποία πήγα. Και πρέπει να μάθετε πως αυτή η ταινία είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΆ... Και έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων. Πλέον είναι "ιστορικά" στην θέση νούμερο 2ο.



  Λοιπόν, επειδή πήγα είδη και το είδα. Έχω να πω πως είναι μια απίστευτη ταινία. Δεν μπορώ να το αναλύσω πολύ επειδή σύντομα θα κάνω κριτική. Αλλά έχω να σας πω πως απλά θα την λατρέψετε. Και αν όχι... Τότε πρέπει να την ξαναδείτε γιατί μάλλον το μυαλό σας ήταν αλλού.




  Όλοι οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων για άλλη μια φορά είναι μαζί. Και με αυτήν την ταινία αρχίζει ένα τελείως νέο κεφάλαιο ταινιών. Γιατί ήρθε η ώρα να δούμε και μια άλλη γενιά ηρώων εν δράση. Ετοιμαστείτε για αυτό που σας περιμένει λοιπόν.



  Ετοιμαστείτε να γελάσετε με την ψυχή σας, να κοιτάτε με ανοιχτό το στόμα με αυτό που βλέπουν τα ματάκια σας και να φωνάζετε από χαρά και ικανοποίηση. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα σε μια ταινία που μόνο παιδική δεν μπορείς να την πεις. Πάμε τώρα στην περίληψη.



Περίληψη της ταινίας:

Με τη S.H.I.E.L.D. καταστραμμένη, οι Εκδικητές χρειάζονται ένα διάλειμμα από τη δράση. Ο Tony Stark κατασκευάζει τον Ultron, ένα αυτο-αναπτυσσόμενο πλάσμα τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο σκοπός είναι να υπερασπίζεται τους Εκδικητές. Όμως, η νοημοσύνη του Ultron αποφασίζει ότι οι άνθρωποι είναι η μεγάλη απειλή και ετοιμάζεται να τους αφανίσει από τη Γη.



Το trailer της ταινίας:


Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες και γνώμες για την ταινία έρχονται σύντομα μέσω της κριτικής. Μέχρι τότε... ΚΑΛΌ ΣΑΣ ΒΡΆΔΥ!!!



Σχόλια

  1. 30 απριλιου βγηκε στην αιθουσα :p εκτος αμα εσυ ταξιδεψες στο μελλον και ειδες την επομενη ταινια που βγαινει 30 μαιου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Χαχαχα... Λάθος έγραψα. Το διόρθωσα τώρα. <3 <3 <3 (Μακάρι να μπορούσα να ταξιδέψω στον χώρο και στον χρόνο. ;) Στόχος ζωής.)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις