Νέο Spin Off από το "Arrow" και το "The Flash"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Το CW μας ετοιμάζει καινούργια πράγματα βάση στην επιτυχία των "Arrow" και "The Flash", συζητάει πολύ έντονα την πιθανότητα να προχωρήσει στην παραγωγή μιας spin off σειράς, όπου θα ενώσει πολλούς χαρακτήρες που προέρχονται από τις δύο προαναφερόμενες.





  Αν κι εφόσον το project προχωρήσει το κανάλι θα συνεργαστεί με τους δημιουργούς του "Arrow", Greg Berlanti, Andrew Kreisberg και Marc Guggenheim, για την επόμενη season, αλλά και με τα ονόματα των Victor Garber, Wentworth Miller και Caity Lotz ν'.




  Η ομαδική αυτή superhero σειρά δεν έχει ακόμα τίτλο, αλλά απ' όσα λέγονται, οι Routh, Miller και Garder είναι τρία από τα ονόματα του cast που φαίνεται ως πιο πιθανόν να συμμετάσχουν στο όλο εγχείρημα.


Photobucket Pictures, Images and Photos


  Είμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΈΝΗ μπροστά σε μια τέτοια προοπτική  ειδικά από την στιγμή που στο project, αν αυτό υλοποιηθεί τελικά και είναι κάτι που το ελπίζω από τα βάθη της ψυχής μου, θα περιλαμβάνονται και τρεις νέοι σημαντικοί χαρακτήρες της DC Comics που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ σε τηλεοπτική σειρά.




Σχόλια

  1. Τι τελειο!!! Θα ειναι ενα απο τα πιο απιστευτα και καθηλοτικα crossover που παιζεται στη μικρη οθονη!!! Ανυπομονω! ;-) ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δανάη Τρελα,
      Είναι σαν να είσαι στο μυαλό μου!!! ;) Και εγώ το ίδιο πιστεύω!!! <3

      Διαγραφή
  2. Θα εχει πολυ ενδιαφερον, παντως. Ποιοι ομως να ειναι οι τρεις σημαντικοι αγνωστοι, για την ωρα, ηρωες??? Ποση αγωνια αν αντεξει κανεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δανάη Τρελα,
      Αχχχ!!! Έλα μου ντε!!! Πόση αγωνία να αντέξει ένας άνθρωπος??? Ενώ έχει να αγωνιά και για τόσο άλλα. Δεν πειράζει!!! Αρκεί να αξίζει στο τέλος!!! <3

      Διαγραφή
  3. Δε παιζει μεγαλο ρολο το τελος οσο η εμπειρια που σου επιτρεπουν οι χαρακτηρες να ζεις μαζι τους την εξοπραγματικη και περιπετειωδη ζωη τους!!! Και, δεν πειραζει η αναμονη, χαλαλη! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις