Yesterday Was Halloween And Harry Potter Day But What Else???




Η πρωιγούμενη ημέρα πέρα από μυστικιστική, φαίνεται έχει και μεγάλη σημειολογική και συναισθηματική αξία καθώς το…



Θέλετε να μάθετε τι ενωώ;;;
Διαβάστε και την συνέχεια για να γνωρίσετε τι άλλο σιμενει η χτεσινη μετα για τον μαγικο Κόσμο Του Χάρι Ποτερ κοιτάξετε απο κάτω!!!








1492: Ο Νίκολας Ντε Μίμσι Πορπινιόν (Σχεδόν Ακέφαλος Νικ) εκτελείται επειδή κατά λάθος φύτρωσε χαυλιόδοντες στη Λαίδη Γκριβ.








1981: Ο Λόρδος Βόλντεμορτ δολοφονεί τον Τζέιμς και τη Λίλι Πότερ στο Γκόντρικς Χόλοου και ηττείται για πρώτη φορά όταν αποτυγχάνει να σκοτώσει τον Χάρι Πότερ. Ο Πρώτος Μαγικός Πόλεμος τελειώνει.




Τις πρώτες τέσσερις χρονιές του Χάρι Πότερ στο Χόγκουαρτς, γεγονότα μείζονος σημασίας συμβαίνουν την ημέρα του Χάλοουιν.




1991: Η γιορτή του Χάλλουιν διακόπτεται από την άφιξη ενός βουνίσιου Τρολ. Ο Χάρι και ο Ρον σώζουν την Ερμιόνη από το Τρολ στις τουαλέτες των κοριτσιών. Ο καθηγητής Κουίρελ προσπαθεί να κλέψει τη Φιλοσοφική Λίθο, αλλά εμποδίζεται από τον καθηγητή Σνέιπ, ο οποίος δέχεται επίθεση από τον Λουλούκο.




1992: Το πεντακοσιοστό Πάρτι Θανάτου του Σερ Νίκολας Ντε Μίμσι Πορπινιόν λαμβάνει χώρα σε ένα από τα υπόγεια μπουντρούμια του Χόγκουαρτς και απαρτίζεται από πολλά φαντάσματα, τον Χάρι, τον Ρον και την Ερμιόνη. Η Τζίνι Ουέσλι, υπό την επήρεια του ημερολογίου του Άντον Χερτ, ανοίγει την Κάμαρα με τα Μυστικά για πρώτη φορά μετά από πενήντα χρόνια. Ο Βασιλίσκος που ελευθερώνεται μαρμαρώνει την κυρία Νόρις.




1993: Ο Σείριος Μπλακ μπαίνει στο κάστρο του Χόγκουαρτς και επιτίθεται στη Χοντρή Κυρία όταν εκείνη αρνείται να τον αφήσει να μπει μέσα στον Πύργο του Γκρίφιντορ. Για ασφάλεια, όλοι οι μαθητές κοιμούνται στη Μεγάλη Τραπεζαρία, ενώ το κάστρο ελέγχεται για κάποιο σημάδι του Μπλακ.





1994: Η γιορτή του Χάλοουιν λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του δείπνου και μετά απ' αυτό, το Κύπελλο της Φωτιάς επιλέγει τους πρωταθλητές του Τριάθλου. Τον Βίκτορ Κραμ για το Ντάρμστρανγκ, τη Φλερ Ντελακούρ για το Μπομπατόν, τον Σέντρικ Ντίγκορι για το Χόγκουαρτς κι έναν απροσδόκητο πρωταθλητή, τον Χάρι Πότερ.

Σχόλια

  1. ουου!!!!!!!!!! δεν τα ειχα ποτε σκεφτει ολα αυτα μαζεμενα!!!!!1 μπραβο βρε χρυσανθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις