"Το Καταφύγιο Της Αγάπης" Του Nicholas Sparks, Συγγραφέας Του Βιβλίου "Το Τελευταίο Τραγούδι", Κυκλοφορεί Στις 03/11/2014...





Το καταφύγιο της αγάπης (Χρυσή σειρά)





Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:





Για να ξαναγαπήσεις, πρέπει να ξαναεμπιστευτείς




Η άφιξη μιας μυστηριώδους νέας γυναίκας, της Κέιτι, στο Σάουθπορτ, μια μικρή πόλη της Βόρειας Καρολίνα, προκαλεί ερωτηματικά. Η όμορφη Κέιτι φαίνεται αποφασισμένη να τους κρατήσει όλους σε απόσταση, όμως σιγά σιγά θα συνδεθεί με δύο ανθρώπους: την ντόμπρα γειτόνισσά της, την Τζο, και τον Άλεξ, έναν καλόκαρδο χήρο καταστηματάρχη με δύο παιδιά.




Μα καθώς η Κέιτι αρχίζει να ερωτεύεται, παλεύει με το σκοτεινό μυστικό που ακόμα την καταδιώκει... ένα μυστικό που την ανάγκασε να διασχίσει τρομαγμένη, συντετριμμένη, την Αμερική ώσπου να καταφύγει στο Σάουθπορτ. Με την όλο πείσμα υποστήριξη της Τζο, η Κέιτι τελικά συνειδητοποιεί ότι πρέπει να διαλέξει· είτε να κρυφτεί μέσα στην παροδική ασφάλειά της, είτε να ρισκάρει για να κερδίσει περισσότερα... Κι ακόμα, ότι στην πιο δύσκολη ώρα, η αγάπη είναι το μόνο αληθινά ασφαλές καταφύγιο.




ΚΑΛΌ ΔΙΆΒΑΣΜΑ!!!

Σχόλια

  1. έχω διαβάσει το τελευταίο τραφούδι χάρις στην κριτική σου (το βιβλίο ήταν πααααααααρα πολυ ωραιο) και για αυτο θέλω πολύ να διαβάσω και το καταφύγιο της καρδιάς!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και επίσης και εγώ ανυπομονώ να το διαβάσω!!! ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις