"Το Τελευταίο Τραγούδι" Του Nicholas Sparks




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


Η ζωή της Βερόνικα «Ρόνι» Μίλερ ανατράπηκε όταν οι γονείς της πήραν διαζύγιο και ο πατέρας της μετακόμισε. Τρία χρόνια αργότερα, αποξενωμένη από τον πατέρα της, θα αναγκαστεί από τη μητέρα της να περάσει το καλοκαίρι μαζί του. Πεισμωμένη και ατίθαση, η Ρόνι αντιστέκεται στις προσπάθειές του να την πλησιά­σει κι απειλεί να επιστρέψει σπίτι πριν τελειώσουν οι διακοπές. Μα σύντομα η Ρόνι γνωρίζει τον Γουίλ και ανακαλύπτει ότι τον ερωτεύεται, ανοίγοντας την καρδιά της στον μεγαλύτερο πόνο και τη μεγαλύτερη ευτυχία που έχει νιώσει ποτέ.




Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Η Ρόνι είναι μια ατίθαση 17αχρονη έφηβη. Κάνει μικροκλοπές. Έχει παρατήσει την μεγαλύτερη της απασχόληση και το εκπληκτικό της ταλέντο, το πιάνο. Οι βαθμοί της είναι εξοργιστικοί. Κάνει παρέα με τελείως ακατάλληλα άτομα. Και τέλος, έχει να μιλήσει στον πατέρα της τρία ολόκληρα χρόνια. Παλιά όμως δεν ήταν έτσι. Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας της τους εγκατέλειψε για να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής του να γίνε μεγάλος σολίστας πιανίστας. Τώρα η Ρόνι είναι αναγκασμένη να περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μαζί του. Πιστεύει πως η ζωή της καταστράφηκε. Πιστεύει ότι το καλοκαίρι της θα είναι βαρετό, αποπνιχτικό και τόσο ήσυχο που θα μπορούσε να την τρελάνει.

Δεν έχει ιδέα τι την περιμένει.

Θα κλάψει. Θα λυπηθεί. Θα τρομάξει. Θα αγαπήσει. Θα αγαπηθεί.

Και όλα αυτά και ακόμα περισσότερα σε ένα

καταιγιστικό καλοκαιρινό φόντο.



Προσωπική γνώμη:



Περίμενα μια ακόμα συνηθισμένη ιστορία αγάπης. Που να λέει τα ίδια και τα ίδια. Να μιλά για ένα ζευγάρι που δεν μπορεί να είναι μαζί και τα λοιπά. Θα σας πω το εξής λοιπόν: αυτή η ιστορία είναι πολύ διαφορετική από τις άλλες ιστορίες αγάπης που έχω διαβάσει. Πολύ. Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί μια ιστορία που θα έμοιαζε με αυτήν εκτός από έναν συγγραφέα που έχει ταλέντο να γράφει ρομαντικές ιστορίες που όμως να μην είναι το μελό που μετά να χτυπάς το κεφάλι σου??? Εγώ προσωπικά ξέρω ελάχιστους. Ε λοιπόν ο Nicholas Sparks μπήκε στην λίστα. Ανυπομονώ να διαβάσω και άλλα βιβλία του. Ελπίζω να είναι εξίσου καλογραμμένη με αυτήν.




Σχόλια

  1. Έχω δει την ταινία και έχω ρίξει ΤΟ κλάμα. Όμως δεν έχω διαβάσει το βιβλίο... Το έχει μία φίλη μου και είπε πως είναι θαυμάσιο, τόσο ωραίο όσο και η ταινία. Οπότε μάλλον θα το διαβάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μαρίνα,
      Αν σου άρεσε η ταινία τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσει και το βιβλίο!!! Πάντα πιστεύω πως το βιβλίο είναι ανώτερο!!! Και επειδή είδα πρόσφατα και την ταινία σου λέω πως αυτή την φορά δεν είναι εξαίρεση!!! ;) ;) ;)

      Διαγραφή
  2. einai foberoooooo
    milame o nicolas sparks einai apiuanos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    aytos kai h daugherty einai top

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που άρεσε τόσο και σε εσένα. Και που έχεις τόσο καλό γούστο στους συγγραφείς. ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις