Καινούργια Βιβλία Που Γράφει Η Cassandra Clare...





Αυτή η ανάρτηση αναφέρει καινούργια της βιβλία αλλά όχι από τις σειρές της που ήδη ξέρετε . Η καινούργια σειρά που αποφάσισε να γράψει λέγεται : Σκοτεινά Τεχνάσματα . Αυτή η σειρά θα περιλαμβάνεται από 3α βιβλία και είναι τα εξής:




1)Κυρία του Μεσονυκτίου:









Η Κυρία του Μεσονυκτίου , ο οποίος είναι ένας δοκιμαστικός τίτλος , είναι το πρώτο βιβλίο στη σειρά Σκοτεινά Τεχνάσματα. Εκδοτικά και χρονολογικά, είναι το δέκατο βιβλίο στα Χρονικά Κυνηγών Σκιών. Ποιο συγκεκριμένα οι περιπέτειες αυτού του βιβλίου διαδραματίζονται μετά Την Πόλη Της Ουράνιας Φωτιάς.




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Λος Άντζελες, 2012. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τα γεγονότα των Θανάσιμων Εργαλείων, όταν οι Νεφιλίμ ήταν οριακά στο χείλος της λήθης και η Κυνηγός Σκιών Έμμα Κάρστερς έχασε τους γονείς της. Μετά το αίμα και τη βία που είδε ως παιδί, η Έμμα έχει αφιερώσει τη ζωή της στην εξάλειψη των δαιμόνων και είναι η καλύτερη, ταχύτερη και θανασιμότερη Κυνηγός Σκιών μετά τον Τζέις Λάιτγουντ. Αναθρεμμένη στο Ινστιτούτο του Λος Άντζελες, η Έμμα έχει ταιριαστεί ως παραμπατάι με τον καλύτερό της φίλο, Τζούλιαν. Καθώς η Έμμα κυνηγά αυτούς που προκάλεσαν το θάνατο των γονιών της, το μονοπάτι που ακολουθούν τους οδηγεί ξανά σε αυτούς που ήταν πάντοτε αξιόπιστοι. Την ίδια στιγμή, η Έμμα ερωτεύεται τον άνθρωπο που σ' όλον τον κόσμο απαγορεύεται να ερωτευτεί από το Νόμο των Κυνηγών Σκιών να ερωτευτεί. Με φόντο το λαμπερό σκηνικό του σημερινού Λος Άντζελες, η Έμμα πρέπει να μάθει να εμπιστεύεται το μυαλό και την καρδιά της, καθώς ερευνά ένα δαιμονικό οικόπεδο που έκτείνεται από τα διοικούμενα- από- μάγους νυχτερινά κλαμπ της περιοχής Sunsset Strp έως τη θάλασσα που τρίβει τις ακτές της Σάντα Μόνικα




2)Ο Άρχοντας Των Σκιών:




Πληροφορίες:




Ο Άρχοντας των Σκιών που είναι αυτός δοκιμαστικός τίτλος του δεύτερου βιβλίου της σειράς Σκοτεινά Τεχνάσματα, που βγαίνει μετά την Κυρία του Μεσονυκτίου. Είναι χρονολογικά το ενδέκατο βιβλίο. Θα κυκλοφορήσει πιθανώς το 2016. Ακολουθεί η Βασίλισσα του Αέρα και του Σκότους.
Πριν μετονομαστεί σε άρχοντας, ήταν πρίγκιπας των σκιών.




3) Η Βασίλισσα του Αέρα και του Σκότους

 

 

 

 

Πληροφορίες:





Η Βασίλισσα του Αέρα και του Σκότους (δοκιμαστικός τίτλος) είναι το τρίτο και τελευταίο βιβλίο στην τριλογία των Σκοτεινών Τεχνάσματων.
Ακολουθεί την ιστορία της Κυρίας του Μεσονυκτίου και του Άρχοντα των Σκιών, των δυο προηγούμενων βιβλίων.

Χρονολογικά και εκδοτικά, είναι το δωδέκατο βιβλίο στα Χρονικά Κυνηγών Σκιών.





Εδώ μπορείτε να δείτε τα πάντα για τα Σκοτεινά Τεχνάσματα: http://el.the-shadowhunters.wikia.com/wiki/%CE%A3%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%AC_%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις