Βιβλία Υπό Έκδοση Από Εκδόσεις Ψυχογιός





1)





ΤΟ ΔΑΚΡΥ




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:



ΠΟΤΕ MA ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ... 


Η μητέρα της Γιουρίκα δίδαξε στην κόρη της αυτό τον κανόνα πριν από πολλά χρόνια. Όμως, τώρα έχει φύγει από τη ζωή και όπου πάει η Γιουρίκα βρίσκεται κι εκείνος: ο Άντερ, το ψηλό, ξανθό, χλωμό αγόρι που γνωρίζει πράγματα που δε θα ’πρεπε, που την προειδοποιεί ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο, που τη φέρνει στα πρόθυρα των δακρύων, έτσι όπως δεν την έχει φέρει ποτέ κανείς. Ωστόσο, ο Άντερ δε γνωρίζει το σκοτεινότερο μυστικό της: από τότε που πνίγηκε η μητέρα της σε ένα περίεργο δυστύχημα, η Γιουρίκα εύχεται να ήταν κι αυτή νεκρή.

Για ελάχιστα πράγματα νοιάζεται στη ζωή: για τον κολλητό της, τον Μπρουκς, και για μια αλλόκοτη κληρονομιά – ένα γράμμα, ένα μενταγιόν, ένα μυστηριώδες πέτρωμα κι ένα παμπάλαιο, ακατανόητο βιβλίο που μιλάει για μια κοπέλα η οποία πληγώθηκε στον έρωτα και τα αστείρευτα δάκρυά της βύθισαν μια ολόκληρη ήπειρο. Η Γιουρίκα θα ανακαλύψει ότι δεν πρόκειται για μύθο, ότι ο Άντερ μπορεί να λέει την αλήθεια και… ότι η ζωή της κρύβει πολύ πιο σκοτεινά, υποθαλάσσια ρεύματα απ’ ό,τι είχε φανταστεί ποτέ.



Το πρώτο μέρος μιας συναρπαστικής τριλογίας που τα έχει όλα: απόλυτο έρωτα, εφιαλτικά μυστικά και σκοτεινή μαγεία… ένα σύμπαν όπου όλα όσα αγαπάς μπορεί να παρασυρθούν στον βυθό του ωκεανού.




 Απόσπασμα βιβλίου
file:///C:/Users/Xrys/Downloads/9786180105575%20(1).pdf




2)




ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ 3: ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ






Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:




Από τη μέρα που έκλεισε τα δεκαεπτά της χρόνια, η Σκάι είναι διχασμένη ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι, στην Τάξη και στην Επανάσταση, στον Ντέβιν και στον Άσερ. Η απόφασή της να μην επιλέξει τίποτε από τα δύο ήταν μια έκπληξη και για τις δύο πλευρές. 

Με τη βοήθεια των φίλων της, η Σκάι χαράσσει τη δική της πορεία και επιδιώκει να συμμαχήσει με τους εξεγερμένους. Η αποστολή αυτή, όμως, είναι πιο δύσκολη απ’ ό,τι φανταζόταν. Και ο μεγάλος της έρωτας μπορεί να είναι ο πλέον θανάσιμος εχθρός της. Για να επιβιώσει, η Σκάι θα πρέπει να βασιστεί στις δυνάμεις της και στη θέλησή της. Γιατί έχει ένα μέλλον αλλά και μια αγάπη για τα οποία αξίζει να πολεμήσει. 

Το εντυπωσιακό φινάλε μιας συναρπαστικής τριλογίας.




3)




ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΡΙΒΙΕΡΑ





Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:




Νυχτερινή Ριβιέρα ονομάζεται το τρένο που συνδέει το Λονδίνο με την Κορνουάλη. Αυτό το τρένο παίρνει κάθε εβδομάδα η Λάρα Φιντς για να επιστρέψει στη φαινομενικά τέλεια αλλά στην πραγματικότητα αφόρητα βαρετή ζωή της με τον Σαμ. Σ’ αυτό το τρένο θα γνωρίσει και τον Γκάι, τον παράνομο δεσμό της. 
Μια μέρα η Λάρα εξαφανίζεται χωρίς ίχνος. Μόνο η φίλη της, η Ίρις, αμφισβητεί την επίσημη εκδοχή των γεγονότων και αποφασίζει να την αναζητήσει. 
Για την Ίρις, αυτό θα είναι η αρχή ενός ταξιδιού που θα την οδηγήσει πιο μακριά απ’ ό,τι ταξίδεψε ποτέ, αποκαλύπτοντάς της παλιά εγκλήματα και σκοτεινά μυστικά. 
Για τη Λάρα, θα είναι το τέλος ενός ταξιδιού που ξεκίνησε πριν από καιρό. Ένα ταξίδι που πρέπει να τελειώσει, προτού την καταστρέψει…





Απόσπασμα βιβλίου:  
file:///C:/Users/Xrys/Downloads/9786180105346%20(1).pdf




4)




ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ





Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:



Η Μακένζι «Μαξ» Μίλερ βρίσκεται μπροστά σ’ ένα πρόβλημα: την αιφνιδιαστική επίσκεψη των γονιών της. Γιατί αν δουν τα βαμμένα μαλλιά της, τα τατουάζ και τις τρύπες, μπορεί και να την αποκληρώσουν. Ακόμη χειρότερη θα είναι η έκπληξή τους άμα γνωρίσουν το αγόρι της. Περιμένουν ν’ αντικρίσουν έναν καλό κι ευπρεπή νεαρό, όχι έναν τύπο που λέγεται Μέις, έχει τατουάζ στον λαιμό και παίζει σε συγκρότημα. Και εκεί που όλα κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν, γνωρίζει τον Κέιντ, ο οποίος έχει μετακομίσει στη Φιλαδέλφεια με στόχο να γίνει ηθοποιός και να αφήσει τα προβλήματά του πίσω στο Τέξας. Μέχρι στιγμής, όμως, τα προβλήματα συνεχίζουν να τον ακολουθούν και οι ευκαιρίες του ν’ ανέβει στη σκηνή είναι ελάχιστες. Όταν τον πλησιάζει η Μαξ προτείνοντάς του να παραστήσει το αγόρι της, εκείνος δέχεται. Ο Κέιντ, όμως, παραείναι καλός στον ρόλο του, κι έτσι αναγκάζονται να συνεχίσουν το θέατρο για λίγο ακόμα. Κι όσο προσποιούνται, τόσο αληθινή αρχίζει να μοιάζει αυτή η σχέση.



Όλα τα παραπάνω βιβλία θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Μάιο και στον Απρίλιο. Ποιο συγκεκριμένα το πρώτο και το δεύτερο βιβλίο θα κυκλοφορήσουν  στις 22/5/14 και το τρίτο και το τέταρτο στις 12/6/14.



 Όποιος τα διαβάσει θα ήθελα να μου πει γνώμη.



ΚΑΛΌ ΔΙΆΒΑΣΜΑ!!!



Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις