"Η Καρδιά Θυμάται" Της Καίτη Οικονόμου


                    



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


Τον ξέβρασε αναίσθητο η θάλασσα σε μια παραλία του Ναυπλίου μετά από ένα τοπικό μπουρίνι. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμνησία. Μόλις ανάρρωσε από τα τραύματά του, βρήκε δουλειά και σπίτι, και συνδέθηκε ερωτικά με μια δασκάλα. Αλλά δεν είχε ανακτήσει τη μνήμη του, δε θυμόταν ούτε το όνομά του.
Μια μέρα χτύπησε την πόρτα του μια άγνωστη. Δεν μπόρεσε να δει πώς ήταν – την ηλικία της, το ύψος της, το ντύσιμό της· γιατί μόλις αντίκρισε τα μάτια της αισθάνθηκε χαμένος. Ήταν σκούρα μπλε σαν το ανοιχτό πέλαγος και, καθώς τα κοίταζε καθηλωμένος, μια αβάσταχτη νοσταλγία πλημμύρισε την ψυχή του...
«Αντρέα, δε με θυμάσαι;» του είπε η άγνωστη με τα μπλε μάτια. «Είμαι η γυναίκα σου».
Λίγο αργότερα έμαθε ότι ο γάμος τους είχε ναυαγήσει και ζούσαν σαν δυο ξένοι κάτω από την ίδια στέγη. Το μυαλό του δε θυμόταν τίποτα από την παλιά ζωή του.
Αλλά η καρδιά θυμάται…

Προσωπική γνώμη:



Ένα αισθησιακό , ρομαντικό μυθιστόρημα . Αυτό το βιβλίο μιλάει για τον μεγάλο έρωτα . Για αυτόν που ζούμε μια φορά και που θυμόμαστε για πάντα . Επίσης αναφέρει και περιγράφει την ομορφιά του τόπου μας . Της Ελλάδας . Αυτό που με εντυπωσίασε (με τον ωραίο τρόπο) ήταν που αυτό το τόσο  καλογραμμένο βιβλίο  είχε συγγραφεί από Ελληνίδα συγγραφέα . Αυτό συμβαίνει σπάνια και για αυτό χαίρομαι που διάβασα αυτή την μοναδική ιστορία αγάπης που τόσο με άγγιξε . Επίσης κάτι που μου άρεσε ιδιαιτέρα ήταν το γεγονός ότι αυτό το βιβλίο περιγράφει τις απόψεις και των δύο πρωταγωνιστών. Αυτό το βιβλίο είχε αυτό που λέμε , και  τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος . Εν κατακλείδι θέλω να πω ότι αυτό το βιβλίο είναι πολύ καλό για όποιον θέλει ένα ρομαντικό μυθιστόρημα με μια δόση σασπένς.



Σχόλια

  1. fenetai oraio kai apo to e3ofillo kai apo tin perili4i pou exei gra4ei i Xrusan8i. mporei na to paro. kai an to paro 8a gra4o kai tin diki mou gnomi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που βοήθησα !! Και αν το πάρεις θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λατρευω αυτην την συγγραφέα αυτο ηταν απο τα καλύτερα βιβλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν όντος από τα καλύτερα βιβλία της . Η συγγραφέας είναι εξαιρετική αλλά με αυτό το βιβλίο ξεπέρασε τα όρια της . Χαίρομαι που εκτιμάς την καλή συγγραφή . :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις